Over mij

Hi, ik ben Katrijn

Ik ben zo’n grote gelukzak die van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken.

Wil je mij graag eerst een beetje beter leren kennen? Dat begrijp ik helemaal! Wie ben ik en waar haal ik mijn ervaring vandaan?

Hoe kijk ik naar online marketing en zullen wij een goede match zijn?  Lees verder op deze pagina en leer mij en Contentagious kennen!

Blogger, ondernemer, Copywriter, Digitale Marketeer, Webshop-eigenaar en allround Bezige Bij

Ik hou van afwisseling, valt het op?

Hoe alles begon

Ondertussen ben ik alweer meer dan 15 jaar actief in de online marketing. Maar hoe ben ik hier geraakt?

Het begon allemaal met een eigen blog, ondertussen een van de allergrootste beauty- en fashionblogs van de Lage Landen: Glamourista.

Ik vond het schrijven zo leuk dat ik een master Journalistiek ging studeren en een studentenjob bemachtigde bij Inventis waar ik SEO-teksten leerde schrijven en ik me onderdompelde in de wondere wereld van de SEO.

Van grote merken tot lokale ondernemers

Ook naast deze hobby bouwde ik verder aan mijn curriculum vitae: ik werkte bijvoorbeeld in verschillende agencies zoals Only Humans (toen Queromedia), waar ik voor grote klanten werkte zoals AG Insurance, Veritas,…

Bij Truvo/ Goudengids werkte ik voornamelijk samen met lokale ondernemers (KMO’s) die vooral bezig waren met lokaal gevonden worden en hun concurrentie een stapje voor zijn.

Bij Sanoma vervulde ik de rol van E-commerce manager en was ik verantwoordelijk voor de verkoop van de abonnementen van Flair, Libelle, Feeling, VTwonen en hun Franstalige tegenhangers.

Dit jaar werk ik fulltime als freelancer voor KBC (bank, als content creator en copywriter) en voor Skindr (Startup, digitale marketing).

Als je interesse hebt om alles wat meer uit te pluizen, vind je hier mijn LinkedIn-profiel.

En in mijn vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind je mij vaak achter mijn schildersezel en op Youtube (ja, ik kan die digitale marketing gelukkig ook nog steeds mijn hobby noemen). Ik knutsel graag juwelen met Fimoklei en kan ‘s ochtends echt enorm genieten van mijn koffietje terwijl ik een beetje op het internet surf. Héérlijk!

Mijn kleine, spinnende sidekick mag niet natuurlijk ook niet ontbreken.